Výpis sekce Recenze (1. strana) | Články - Aragorn.cz



Články

Výpis sekce Recenze

Vaše články rádi přivítáme.
- Měly by však mít dostatečný rozsah, alespoň nějakou úroveň a určitě si je po sobě přečtěte, neboť i gramatika je vizitkou autora.

Vaše čekání na vydání může být krátké, ale také delší.
- Redaktoři jsou taky jen lidi a může se stát, že nemají příliš mnoho času. Někdy se jim také článek ještě úplně nezdá a tehdy je třeba i Vaší další spolupráce, aby mohl být vybroušen do finální podoby.

Vaše dotazy a připomínky bude nejlepší směřovat sem:
- Obecná diskuze Články; diskuze o básnické tvorbě Poezie. Na nástěnce obecné diskuze Články naleznete také soupis základních rad k formátování a k stylistické i pravopisné úrovni Vaších článků. Doporučujeme pročíst.

Vaše požadavky můžete s námi řešit poštolkou.
- Ohledně svých článků můžete psát těmto adminům, zejména pak ze sekce Redaktoři či Všehochuť.

Vaše komentáře jsou pro autory velmi cenné.
- Byť minimální odezva Vás zase tolik času nestojí a autora může potěšit (když je pozitivní) či poučit a navést na správnější cestu (když je kritická).

1

Přízraky na Devíně: Jednohubka jedním tahem§ Recenze
Červenákova fantastika ve své nejryzejší formě.
20. listopadu 2016 ~ AndersKomentáře : 0
Konkurenti§ Recenze
Recenze o jedné z novějších knih S. Lukjaněnka
2. února 2014 ~ encaKomentáře : 0
Lekce Faust - film§ Recenze
Recenze/rozbor k filmu - Lekce Faust.Zatím nehodnoceno
22. března 2013 ~ vockooKomentáře : 3
Dračí doupě 2§ Recenze
Předem předestírám, že recenze bude velmi pozitivní a ne, Altar mi nic neplatí. :) // Publikoval jsem tento text také na svém blogu, snad to nebude nikoho příliš pohoršovat.
5. srpna 2011 ~ AmthauerKomentáře : 11
WoD: Book of spirits (Kniha duchů)§ Recenze
Mají věci svou duši? Pravou podstatu, která může za jistých okolností přerůst ve znepokojivou inteligenci se svými vlastními cíli?
5. března 2011 ~ haterKomentáře : 4
WoD: Ghost stories (duchařské historky)§ Recenze
Svět temnoty, duchařské historky, scénáře pro hru
22. října 2010 ~ haterKomentáře : 2
World of Darkness: Antagonists§ Recenze
Bestiář Světa temnoty
30. července 2010 ~ haterKomentáře : 4
Tom Lloyd: Pán Bouří§ Recenze
Hrdinská fantasy od britského autora
28. listopadu 2009 ~ haterKomentáře : 6
Markus Zusak: The Book Thief (Zloděj knih)§ Recenze
Příběh anglicky píšícího autora, z nacistického Německa, vyprávěný samotnou smrtí
12. srpna 2009 ~ haterKomentáře : 4
Patrick Rothfuss: Jméno větru - Kniha první§ Recenze
Je zvláštní psát recenzi v "půlce" knihy, ale každá kniha má místo, od kterého byste neměli nic vyzradit. A i tam končí moje pravomoce jako někoho, kdo vám má knihu představit.
17. června 2009 ~ NailinKomentáře : 9
Viktoriánské duchařské historky - Richard Dalby§ Recenze
Kdo mě zná, tak ví, že duchařině neodolám, sice už je to pěkně staré, ale tak, člověk by si měl doplnit vzdělání.
31. května 2009 ~ haterKomentáře : 11
Making money - Terry Pratchett§ Recenze
Vydáno v roce 2007, česky v roce 2008, přeloženo jako Nadělat prachy.
29. dubna 2009 ~ haterKomentáře : 7
Buch§ Recenze
toto jsou pravidla deskové hry Buch - není to sice tak úplně recenze, ale kam s tím??
15. listopadu 2006 ~ ChlodvaKomentáře : 10

1


↑ navigace

Záložková navigace

Buri's blog