Příběh jednoho Zetsua (1. strana) | Články - Aragorn.cz



Články

Příběh jednoho Zetsua

Autor : kurest   26. září 2012   Povídky Zatím nehodnoceno
Jaké to asi má takový klon ze světa Naruto.

Pustily ho okovy, které mu braly svobodnou vůli, to mohlo znamenat jen jedinou věc. Pravý Zetsu byl mrtvý, nebo už neměl sílu na to, aby ovládal své klony. Klon Zetsua, čerstvě svobodný, byl neuvěřitelně rád, i když věděl, že musí utéci lesem před pronásledovateli. Právě běžel lesem Konohy, na kterou ještě před pár desítkami minut zuřivě útočil v převleku jakéhosi ninji z Kirigakure, který se jmenoval Shinji a byl Tobesku Jonin. Zetsu musel zrychlit, protože pronásledovatelé už mu byli na stopě.
To může znamenat jenom to, že naše obléhání Konohy dopadlo neúspěšně a že zemřel vůdce Sasuke i pravý Zetsu.
Zetsu měl plnou hlavu podobných myšlenek, protože nechápal, jak jinak by mohl mít vůbec vlastní myšlenky. Tok myšlenek mu ale rychle přerušil hluk ohně, který se ozýval stále blíže k němu. Otočil se a hned zahlédl, jak na něj letí.
Katon Dai Endan.
Měl štěstí, že byl zrovna na větvi a mohl se tak odrazit směrem do strany, což byla jediná věc, kterou v tu chvíli mohl udělat.
Po dopadu na vedlejší větev na nic nečekal a použil své vlastní jutsu, které měl ale z arzenálu Shinjiho. Složil potřebné pečetě a vykřikl
Doton Domu.
Právě včas, protože na spálenou větev, kde sám stál, dopadl jeden z jeho pronásledovatelů. Možná že to byla chyba, ale Zetsu se odrazil a díky tomu, že pronásledovatel nebyl moc zkušený, ho Zetsu překvapil. Pronásledovatel byl poměrně mladý chlapec, nemohlo mu být více než šestnáct let. To ale Zetsuovi nijak nebránilo v tom, aby mu zlomil čelist svou ranou.
Tak, to by byl jeden… Já ale cítil tři, to znamená, že…
V tu chvíli mu to došlo, ten jeden byl živá návnada a on se jim chytil do pasti.
Podíval se směrem vzhůru, tam už na něj další pronásledovatel, další mladý kluk, posílal: Katon Hosenka no jutsu, což Zetsua chtě nechtě hnalo přesně tam, kam mladík chtěl. A když se Zetsu otočil na směr, kam míří, hned viděl, jak se další mladík připravuje provést jutsu. Už dokončoval poslední pečeť, když se Zetsu zasmál a prudce se otočil ukazující mu, že sám už dokončil své pečeti. A s úšklebkem vykřikl.
Doton Arijigoku
Což zapříčinilo, že se pod jeho nepřítelem otevřela rotující díra, která ho postupně vtahovala do sebe. Ještě navíc jak Zetsu letěl tímto směrem, tak tam druhého nepřítele zašlápl.
To už mu byl třetí znovu v týlu a tentokrát na něj zaútočil opravdu tvrdě. Přeskočil ho o necelé tři metry a ve vzduchu na něj seslal
Kasumi Enbu no Jutsu.
Což vytvořilo hustý dým okolo Zetsua. Ten samozřejmě tušil, že v tom bude něco víc než jen to, aby neviděl. Ale než stihl cokoliv udělat, tak ninja dopadl na zem a s poslední pečetí v ruce řekl
Katon Endan.
Což je sama o sobě silná technika, ale při kontaktu s dýmem ještě bouchla.
Zetsu z toho výbuchu vyletěl a vypadal opravdu špatně. Dopadl na zem, která byla minimálně dvacet pět metrů pod ním, a chvíli se pokoušel vstát. Když jeho nepřítel viděl, že už nemůže, tak si vytáhl kunaii s tím, že se mu osobně pomstí za své kamarády. Ale to byla veliká chyba, hned, jak skočil na zem, asi čtyři metry od Zetsua, se Zetsu překulil na zemi, s velmi zrychleným dechem, a ukázal mu, že má dokončenou další sérii pečetí.
Doton Ganchuusou
Což způsobilo, že posledního nepřítele propíchly kamenné ostny, které vyrazily ze země obrovskou rychlostí. Nepřítel se už na nic nezmohl, a tak pouze naposledy vydechl.
Zetsu trochu stěží vstal a rozeběhl se k nepříteli, aby zachytil chakru z jeho posledních výdechů. Začal se na něj měnit, což trvalo pouze chviličku, Zetsu hned pocítil, že má jinou chakru, umí nová jutsu a spoustu dalších změn.
Poté se rychle rozeběhl k místu, kde měl ležet poslední ninja, ten, kterého pouze zranil svým Doton Domu.
Když doběhl na místo, viděl pouze zmuchlanou trávu, tak se pousmál a zakřičel.
"Ten parchant z Kiri je vyřízenej, ten výbuch ho sejmul. Pojď domů, musíme oznámit rodině smrt jejich syna."
Samozřejmě nevěděl, jak se jmenoval jeho nepřítel, ten, kterého pohřbil zaživa. Tuto skutečnost si uvědomil příliš pozdě, ale i tak to stihl alespoň maličko zachránit.
Ninja, na kterého volal, se zanedlouho objevil přímo před ním a vypadal opravdu zbitě, z nakřivo zlomené pusy mu tekla spousta krve a měl spoustu dalších modřin z pádu.
"To jsem rád, doufám, že umíral pomalu a v bolestech." pronesl Zetsuův společník a otočil se k odchodu.
Zetsu se usmál a vytáhl kunaii, naivita ho zaslepila. "Společník" odskočil stranou a z větve stromu, na kterém stál, už seskočil s připraveným jutsu.
Suiton Mizu no Muchi
Čímž zmateného Zetsua dokázal svázat. Hned, jak dopadl na zem, složil další sérii pečetí, kterou vytvořil další jutsu, které mělo zabít Zetsua.
Suiton Takigakure Ryuu Mizukiri no Yaiba
Meč tvořený z vody, se kterým se rozeběhl proti Zetsuovi s výrazným křikem.
"CHCÍPNÍÍÍ!!"
Což se mu nakonec nepovedlo, protože Zetsu se odrazil od země nohama a přeskočil nepřítele, ještě ho u toho stihl kopnout do hlavy a poslat do země. Díky tomu, že měl v ruce kunaii, dokázal lano přeřezat, a tak zezadu zabil posledního nepřítele tím, že na něj použil jutsu, které rád používal ten ninja, jehož tělo Zetsu právě měl.
Katon Haisekishou
Což nepřítele obklopilo dýmem, který následně bouchl, a tím ho spálil na prach.
Zetsu si oddechl a na chvíli si sedl, musel přemýšlet, co by měl dělat dál, a pak mu to došlo. Tobi měl přesný plán pro tento scénář.
Tobi tenkrát říkal, že kdyby sám umřel a my jsme se rozprchli po světě, máme se snažit infiltrovat vesnice s tím, že je budeme zevnitř sabotovat a svádět to na ostatní, říkal, že když to budeme dělat správně, svět se zničí sám. Sice nemám žádnou povinnost to udělat, ale je to jediná věc, která má zatím smysl. Dokonce se to i hodí, protože jsem tu přestrojen za ninju z Konohy a vsadím se, že tam nebudu sám.
A tak se Zetsu proměněný na Ninju z Konohy vydal do vesnice, kterou měl v plánu v dalších pár měsících zničit.

Další články v kategorii Povídky:

Komentáře ⇓

Pro přidání komentářů je třeba se nejprve přihlásit.

Zatím zde není žádný komentář.


↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)