Výpis sekce Vildovy cesty (1. strana) | Články - Aragorn.cz



Články

Výpis sekce Vildovy cesty

Vaše články rádi přivítáme.
- Měly by však mít dostatečný rozsah, alespoň nějakou úroveň a určitě si je po sobě přečtěte, neboť i gramatika je vizitkou autora.

Vaše čekání na vydání může být krátké, ale také delší.
- Redaktoři jsou taky jen lidi a může se stát, že nemají příliš mnoho času. Někdy se jim také článek ještě úplně nezdá a tehdy je třeba i Vaší další spolupráce, aby mohl být vybroušen do finální podoby.

Vaše dotazy a připomínky bude nejlepší směřovat sem:
- Obecná diskuze Články; diskuze o básnické tvorbě Poezie. Na nástěnce obecné diskuze Články naleznete také soupis základních rad k formátování a k stylistické i pravopisné úrovni Vaších článků. Doporučujeme pročíst.

Vaše požadavky můžete s námi řešit poštolkou.
- Ohledně svých článků můžete psát těmto adminům, zejména pak ze sekce Redaktoři či Všehochuť.

Vaše komentáře jsou pro autory velmi cenné.
- Byť minimální odezva Vás zase tolik času nestojí a autora může potěšit (když je pozitivní) či poučit a navést na správnější cestu (když je kritická).

1

Kapitola XIX.: Průsmyk a Epilog§ Vildovy cesty
A je to tady - poslední kapitola. Snad se bude aspoň trochu líbit. =) Na konci je epilog. Diskutovat o celé sérii je možné zde: http://www.aragorn.cz/diskuze/vildovy-cesty/
24. června 2009 ~ GranKomentáře : 7
Kapitola XVIII.: Mapa Průsmyku§ Vildovy cesty
Kapitola napsaná podle AraLARPu 6 - bohužel jen podle asi tří reportů. Chýlíme se ke konci - nejen kvůli klesajícímu zájmu čtenářů, ale i díky autorovi, kterého už to moc nebaví - díky tomu kvalita není nijak vysoká. Naštěstí ani délka ;)
8. dubna 2009 ~ GranKomentáře : 7
Kapitola XVII.: Útržky minulosti§ Vildovy cesty
A máme tu další kus mého díla, který posouvá děj do situace, ze které bude vycházet scénář VildaLARP na AraLARPu 6. V této kapitole družina cestuje, Vilda zjistí něco nového - a nakonec se všichni cítí v bezpečí, aniž by tušili blížící se hrozbu....
4. září 2008 ~ GranKomentáře : 3
Konec první epizody§ Vildovy cesty
Shrnutí prvních 16-ti kapitol. Snad pomůže některým se v dlouhém příběhu orientovat - z více jak 70 stránek se stalo stránek 10.
28. srpna 2008 ~ GranKomentáře : 7
Kapitola XVI.: Ztráty a nálezy§ Vildovy cesty
Příběh odehraný na AraLARPu V. Z velké části použity reporty těch, kteří je zaslali, díky čemuž - a díky drobné básnické licenci - není příběh úplně přesný (reporty si často protiřečily), přesto snad zábavný =) Pro nás byl ;)
26. července 2008 ~ GranKomentáře : 27
Kapitola XV.: Psanci§ Vildovy cesty
Tentokrát kratší kapitola, která nechť je předehrou pro dění na AraLARPu V. Někoho ztratíme, někoho získáme - a každý něco chce, takže bude co hrát. U této kapitoly tedy nebude anketa - chcete-li rozhodnovat o ději, přijeďte na AraLARP! =)
30. března 2008 ~ GranKomentáře : 7
Kapitola XIV: Mnohá setkání§ Vildovy cesty
Tak takhle nějak probíhal děj na AraLARPu IV. Děkuji všem, kteří zaslali své příběhy. V kapitole jsou citace textů od Eugenia, Saltz a Magnumika, další útržky od velkého množství lidí. Hlasujte o pokračování v diskusi Vildovy cesty! Enjoy .)
4. února 2008 ~ GranKomentáře : 16
Kapitola XIII.: Život, smrt a zrada§ Vildovy cesty
A je to tady. Jak název napovídá, čeká vás pár překvapení... a doufám, že jedním z nich bude, že se mi povede Vildu začít vydávat častěji.
31. srpna 2007 ~ GranKomentáře : 19
Kapitola XII.: Hraničář§ Vildovy cesty
Po neuvěřitelně dlouhé době kráťoučká kapitolka. Neváhejte a hlasujte, hlasování ukončím brzy, abych stihl napsat 13. kapitolu... o jejím pokračování se bude pro změnu rozhodovat na AraLARPu IV! (Více v diskusi LARP - spam)
10. července 2007 ~ GranKomentáře : 11
Kapitoly I. - XI.§ Vildovy cesty
Prvních jedenáct kapitol povídkové série Vildových cest, známé již z první verze Aragorn.cz...
28. února 2007 ~ GranKomentáře : 4

1


↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)