Aragornské srazy (212 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8355 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 418 ⇒|

Valeria - 20. února 2009 13:50
Valeria

...pokusim se nezapomenout...což se mi stává velmi často...výpadky pilin jsou na denním pořádku ale kdo to má furt instalovat znova?!
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Systy - 20. února 2009 13:48
Systy

Valeria 20. února 2009 13:47
Pozdravuj :)
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Valeria - 20. února 2009 13:47
Valeria

Scout: ..hjop...já vim....brzo...ale tak...došlo mi to pozděj...a pozdě je lepší než nikdy...

...navíc zbytky Sakutzika donese Ask...Alfonzo už snad trfí do Shi-shi a Harakana jdu ulovit sama a ten na mně číslo má...xD...
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

AskadrinSidlong - 19. února 2009 21:02
AskadrinSidlong

Prašť jak bouchni :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Sakutzik - 19. února 2009 21:00
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:59

Já se na net nedostanu, ale písnu ti na mobil... xD
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:59
AskadrinSidlong

Sak

Neposlouchej toho plyšáka já sem na netu všude krom metra tak na až budeš ready pisneš mi kam a já pro tebe docestuju :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Sakutzik - 19. února 2009 20:43
Sakutzik

Alfonzo 19. února 2009 20:42

No mě je naprosto jedno, jestli to přežiju já nebo on, ale hlavní je, že nevim v kolik budu "hotov", takže s mou "tradicí" si budu domlouvat, co a jak až v Praze. xD
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Alfonzo - 19. února 2009 20:42
Alfonzo

Sakutzik 19. února 2009 20:41
Ty se ptáš ASKA, jestli je to bezpečné? Já snad umřu! xD
Magma is a funny word... Magma...

Sakutzik - 19. února 2009 20:41
Sakutzik

Alfonzo 19. února 2009 20:36

To tak trochu nechápu... xD

Alfonzo - 19. února 2009 20:36
Alfonzo

Sakutzik 19. února 2009 20:35
Ty vole, ty mě fakt jednou zabiješ! xDDD

Sakutzik - 19. února 2009 20:35
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:31

Ehm, a je to životu bezpečné? xD

Airril - 19. února 2009 20:33
Airril

Mno, tak jsem myslel, že se do čajky dostavím, ale jaksi to nepůjde. Tak někdy příště Val...
I smell something... it's coming!

Alfonzo - 19. února 2009 20:32
Alfonzo

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:32
Ne, Asku. To jenom ty jsi takovej magor, že si trháš fusekle! :)

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:32
AskadrinSidlong

Harakan

Si trhni fuseklí :D

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:31
AskadrinSidlong

Já končim ve dvanáct :D klidně se tě ujmu :D

Sakutzik - 19. února 2009 20:19
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:07
Já ti ho písnu poštolkou, ale opovaž se mě navigovat někam jinam... Mimo to myslím, že v praze budu o něco dřív...

Nechtěl by se mě někdo ujmout? xD

Derek - 19. února 2009 20:07
Derek

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:07
nemám číslo... a neznám tě :P. Maminka mi říkala, abych se nebavil s cizími psychopaty, že sám už dostatečnej magor.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:07
AskadrinSidlong

Harakan

Ne cinkni mě přísahám že ti nevydloubu oči jako trofeje úchylného vraha :D

Derek - 19. února 2009 20:03
Derek

AskadrinSidlong 19. února 2009 19:45
Alfonzo 19. února 2009 19:39
začínáte mě děsit :D já raději cinknu přímo val :D
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

AskadrinSidlong - 19. února 2009 19:45
AskadrinSidlong

Alf táhni do pekel já chci jeho číslo :D

Vypisuje se 20 z celkem 8355 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)