O A3 (1. strana) | Články - Aragorn.cz



Články

O A3

Autor : Systém   2. listopadu 2006   Úvahy
Odpovědi na pár globálních otázek, pár keců apod.

Bude to jen takový blití bez jakékoli úpravy, taková reakce na reakci Vašeho (ne)přijetí A3.
Doufám, že většina zde nalezne odpovědi na své otázky.

Proč A3? Už jsme zvyklí na krásu temnot A2. Zbytečně nás matete!
Jasně, tak tohle byla první a vcelku očekávaná reakce od většiny z vás.
Doba pokročila, a tak i Aragorn musí pokročit. To, že se budete chovat jako důchodci šermující holema, kteří nadávají na své vnuky, protože je obdarovali novou Motorolou, která nemá to velky zelený tlačítko, jaký měl minulý mobil, nikam nevede.
Aragorn dělají vysokoškoláci, kteří studují informační technologie, tudíž asi úplně debilní nebudeme a změny, které děláme, mají nějaký smysl. Pokud vám ten smysl uniká teď, možná to přijde později... anebo také nikdy.

Co to je za debilitu? Dyk A2 mělo úplně hustý menu, fakt tam bylo hodně možností a tady není skoro nic!
Tak když jsem narazil na tohle, tak jsem se vážně od srdce zasmál. Ne, skutečné tu nenajdete 150 položkové menu, ale to neznamená, že by A3 těch 150 položek nemělo v sobě, ale přehledněji rozdělené.
Nechápu, jak někdo může srovnávat funkcionalitu věci podle počtu tlačítek.

Spolek přátel A2
Tak obzvlášť těmto lidem bych chtěl poděkovat za jejich solidární přístup v začátku A3. Moc nám svou morální podporou zpříjemňujete naše dny.

Si děláš prdel, ne? Bonus vole...
Jo, je tady placená verze. Opět v rámci očekávání byly chrleny věty, které obsahovaly nejrůžnější deriváty slova elitářství.
Každý má v neplacené verzi 3 body, které může rozdělit buď do zakládaní jeskyní nebo do přihlášení se do jeskyně. Vše stojí 1 bod a můžete to kombinovat.
Proč jsme tohle zavedli? Protože pokud jste působili na A2, tak víte, že v jeskyních byl neuvěřitelný bordel. Mraky neaktivních jeskyní, nováčky to odrazovalo apod.
Nyní se domníváme, že toto opatření spolu s hrozbou banu na multinick a nutností schválit jeskyni adminem může pomoci situaci vylepšit.

Bonus je zde také místo sbírky. Nechceme žebrat. Vážíme si těch, kdo přispěli ve sbírce na pomoc Aragornu a chceme jim za to alespoň něco málo dát.
Vy, kdo jste přispěli v rámci sbírky, bonus dostáváte zdarma. Pokud ho ještě nemáte, kontaktujte mě (Edwina).

Je to tu zabugovaný
Ano, to je pravda. Prosíme, ať vydržíte první dva týdny, než se to tu ustálí. Dost věcí nebylo pořádně otestováno, protože jinak by A3 snad nidky nevyšla... času máme málo.

Nepřevedlo mě to!
Byla zde chyba v db, za kterou my nemůžeme, takže to smazalo dost lidí, kteři byli převedeni... Zvláštní anomálie a nebyl čas ji řešit.
Proto se zaregistruje prosím znova, pokud se tu nenajdete.

Závěrem...
Začátky A3 jsou dost neslavné, jak si můžete všimnout. Chtěl bych poděkovat těm pár lidem, co nás chápou a ví, jak se věci mají, a obzvláště těm, kteří se tu snaží vyznat a radit.
Zároveň chci poprosit A3 haters, ať se izolují do nějaké samostatné diskuze a neotravují svými mnohdy nesmyslnými příspěvky diskuze, kde se hlásí bugy a přípomínky k A3. Váš názor akceptujeme, ale to je asi tak všechno.

Další články v kategorii Úvahy:

Kdo hodnotil článek O A3?
apophis, Ariazel, firgas, Gran, jilm, Lucky;), Ragar

Komentáře ⇓

Pro přidání komentářů je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 1 z celkem 1 příspěvků1

wampire - 16. ledna 2007 16:08
wampire

jo je to pěkně sepsaný:-) *potlesk* :D
War does not determine who is right - only who is left. ~Bertrand Russell

Vypisuje se 1 z celkem 1 příspěvků1


↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)