Poděkování (1. strana) | Články - Aragorn.cz



Články

Poděkování

Autor : Akylasia   12. července 2007   Ostatní
Toto je poděkování za Aragorn, poděkování Adminům za to, co mi Aragorn přinsel.

Aragorn je světem fantasie a přátelství. Lidé, kteří ve světě reality mají své místo, i ti, keří ho neznají, jsou tu jako doma. Já jsem jednou z těch, kteří asi nemají ve světě co pohledávat. Našla jsem tuhle stránku náhodou, ale jsem ji vděčná za spoustu věcí.
Jednou z nich, kterou jsem poznala jako první, je zábava. Hra, která se pro mě stala vzduchem, potřebnou věcí k životu. Je to zábava, která pro mě má mnoho.
Další věcí, kterou mi Aragorn přinesl, jsou přátelé. Spousta přátel. Každý rozdílný, každý jiný. Přesto jsou to přátelé, které bych si nikdy takhle získat nemohla. Spolu s přáteli se mi tu aoutamitkcy i otevřela složka nepřátel. Těch nevím, kolik je, ale doufám, že méně, jak přátel.
Pak musím poděkovat za lidi, kteří se mi stali sourozenci. Za ty, jenž jsou mi velmi blízko a kterým věřím. Za lidi, které mám ráda a kteří to moc dobře ví.

A v neposlední řadě, ale ne zcela jako poslední, musím poděkovat za svého miláčka. Poznala jsem ho tady na Aragornu a jen díky této stránce mohlo přátelství přerůst v lásku. Jen díky těm, které napadlo udělat tento web.
Nevím, čím projevit svůj vděk. Nevím, zda stačí slova díků. Ale jsem šťastná za to, že jsem Aragorn ve spoustě těch stránek našla a odhodlala se zaregistrovat a poznat tolik přátel, kde vzkvétá spoustu nových možností. To Aragorn je místo, které je středem dění. Tady se shází lidé z různých částí země a tady jsou si všichni rovni. Tohle je nový svět, svět, který si lidé přejí, svět, kam utíkají. Je to svět, který spojuje člověka s člověkem a tvoří celek. Místo, které je součástí každého z nás, místo, které rozvíjíme pod vedením stvořitelů.
Děkuju za to vše, co nám Aragorn poskytuje. Děkuji Administrátorům za píli, kterou dali v tvorbu těchto stránek. Děkuji.
A děkuji nejen já, ale i Saggito, má druhá polovička. Se stejným vděkem, se stejnými slovy a stejnou láskou, se kterou jsem já psala tyto slova.

Další články v kategorii Ostatní:

Kdo hodnotil článek Poděkování?
Anawer, Asteria Vradica, Kotel, Liraine, Lyra, Mcc, Tulačka, Wrathor

Komentáře ⇓

Pro přidání komentářů je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 14 z celkem 14 příspěvků1

Gran - 26. července 2007 14:47
Gran

Tak myslím, že každej ví, že odsud mám tu svou hot.blondie.babe@#$!? alias Luelle a klape mám to, takže... ;)

DarkEnemy - 24. července 2007 13:23
DarkEnemy

Heh.. tak to nejsme asi jediný.. já si tu našel Zirrael..bývalou adminku skrze poezii:D dodnes jsme stále spolu..
ale i tak hodně štěstí všem...
Já jsem ten hodnej narozdíl od Zirrael

Ben - 18. července 2007 01:14
Ben

Já těžký začátky neměl. Prostě jsem si založil jeskyni a tradá hned byli zkušenosti na světě :-)
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Gran - 16. července 2007 08:14
Gran

Mimochodem, nevím, jaké jsou "těžké začátky" teď, ale musím říct, že stará komunita, tvořící se na začátku Aragu 1, mě, jakožto dvanáctiletého fakana, přijala bez problémů (a to, že je mi dvanáct, tehdy teda nikdo netušil, co jsem tak slyšel, tak mi první cca 4 roky na Aragu bylo 25 ;)).

Akylasia - 12. července 2007 20:21
Akylasia

Nechtěla jsem sem uvádět těžké začátky i těžké pokračování. Tohle byl příspěvek, kterým jsem chtěla ukázat na to dobré, co aragorn přináší každému z nás, nebo většině. Každý si tu v tomto příspěvku najde kousek, který mu aragorn přinese a o to mi šlo. Poděkovat skromně do pošty jde každému, ale málkdo chce světu ukázat, co pro něj znamená.
To, že má aragorn, či spíše lidé na něm, několik much a spoustu problémů, jak již bylo řečeno, se začátečníky, to sem nepatří. To by byl komentář, nikoliv poděkování.

A Grane, díky za schválení.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

hater - 12. července 2007 20:04
hater

S temi tezkymi zacatky je to tak, ze kdo vsadi, muze vyhrat. Kdo nevsadi, vyhrat nemuze. Aragorn nabizi moznost setkat se a hrat s jinymi hraci, prestoze mohou byt mnoho kilometru daleko. Nekteri na nove prichozi nemaji cas, protoze se radeji budou bavit / hrat s temi, ktere uz znaji a vi co od nich ocekavat. Jsou tu vsak i jini nove prichozi a ten kdo vytrva tu jiste dokaze najit takove lidi, se kterymi si bude rozumet.
Podle meho skromneho nazoru ;-)

Kaena - 12. července 2007 17:12
Kaena

Sirriel 12. července 2007 16:19

Povinný hodiny baletu?
"Kde je ta mrcha, co ze mě vysála život a říkám jí zlatíčko?!"

Sirriel - 12. července 2007 16:19
Sirriel

Kaena 12. července 2007 16:12
Jo to je fakt, ty mi pořád vyhrožuješ tou blbou cihlou, ty mě nemáš ráda...budu brečet....bééééé='( =D
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Kaena - 12. července 2007 16:12
Kaena

Sirriel 12. července 2007 14:38

Jako třeba já?:D Já se nad nikým neslituju,jsem hnusná a arogantní! :D
"Kde je ta mrcha, co ze mě vysála život a říkám jí zlatíčko?!"

Sirriel - 12. července 2007 14:38
Sirriel

Mno tak já jsem tady všehovšudy asi tak půl roku, za tu dobu jsem si tady udělala spoustu přátel a možná i... ale to je fuk... prostě to co tady Aky píše...souhlasím s ní;)

A o těch těžkých začátkách. Mno pro mě tady ten začátek byl docela lehkej a za to vděčím pár nejmenovaným osobám, který se nade mnou slitovali... ;)
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Anawer - 12. července 2007 13:14
Anawer

Ben 12. července 2007 12:01
Podle mě si jím tyn nepřátele uděláš. ;-)

Nejsem tu tak dlouho abych dokázal posoudit jestli to co tu Aky napsala je pravda. Ale věřím že tento článek má smysl. Ukáže všem že i přes docela těžké začátky jak psala Allizea je dobré tu vydržet. Že časem se tu každý nějak uplatní a najde přátelé.

K té lásce, chápu že někteří budou mít to štěstí a najdou si tu vhodný protějšek. Ale podle mne to bude jeden případ ze sta, neřkuli tisíce.

Ben - 12. července 2007 12:01
Ben

Nic proti tobě, ale podle mě je tento článek naprosto zbytečný. Každý kdo tu je už nějakou chvíli o tom ví svoje a jestli chce poděkovat, tak to stačí říct nějak poštou nebo přes ICQ. Nemusíš to takhle zveličovat.

btw: nerad bych si imto komentářem nadělal nepřátele 8-)
www.pistecesky.ic.cz |92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature

Allizea - 12. července 2007 10:55
Allizea

Gran 12. července 2007 01:25
Hej Grane :D proč si ty překlepy neopravil ty? :D vždyt to není zas tak dlouhé a smým delším článkem sis takovou rpaci dal :D ale což :)

Nevím, co k tomu přesně říct. Pocity mám smíšené. Na jednu stranu je to pravda, ale na druhou.
Když sem tady začínala já, když nás tu začínalo víc- nebylo to tak jednoduché, jak se to tu popisuje. Vím, že sem třeba měla problem se začlenit v " hospodě," až po hodně dlouhé době mě tam začli brát mezi ně, ale tak to se dalo očekávat. Stejně to bylo i s hrou, je tu problém, že se tu " nováčci" moc do hry nepřijímají. Vím o tom své, protože mi trpělivost došla a nehraji s nimi. Nemám na to, abych je věčně napomínala, což je možná chyba.

Ale jinak tam sou i hezké pasáže. Je pravda, že se tady najdou lidi, které jinde nenajdete a kdyby ste se s nimi běžně potkali, tak nemáte žádnou šanci, aby se mezi vámi stalo něco jako je " přátelství a láska" . Taky sem tu poznala jednoho člověka, s kterým sem jeden čas byla, ale poznala sem, že to byla chyba si s ním začínat. Myslela sem, že ho znám, ale to byl omyl :) ale tak i špatného se tady musí objevit.

Jinak jak sem říkala- mám smíšené pocity, ale spíšeje to kladné :-P
Dum Spiro, Spero.

Gran - 12. července 2007 01:25
Gran

Tento článek jsem schválil poněkud s obavami, neboť... no, buď pod něj málokdo co napíše, nebo se tu bude ozývat jen přikyvování... ale také se to tu může rozjet v pěknou FLAME war... ale uvidíme .)

Každopádně, můj komentář je:

Sice sis to mohla po sobě přečíst a opravit překlepy, ale každopádně: Rádo se stalo .)

...a já děkuji vám. Za co? Za _vaše_ díky.

Vypisuje se 14 z celkem 14 příspěvků1


↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)